Ymmärrä asiakkaitasi, johda asiakaskokemustasi

Asiantuntijamme bloggaavat asiakaskokemuksen mittaamisesta, kehittämisestä ja johtamisesta, asiakasymmärryksen kasvattamisesta sekä organisaatiokulttuurin, ostopäätöksiin, myyntiin ja asiakaslojaliteetin liittyvistä aiheista.

Tutustu ratkaisuihimme


 

WheelQ:lle Business Finlandin rahoitus

perjantai 21. syyskuuta 2018

Tommi Huuska
CEO, WheelQ

WheelQ on valittu mukaan Business Finlandin myöntämään Nuoret innovatiiviset yritykset (NIY) -rahoitukseen. Olemme todella innoissamme ja ylpeitä tästä tunnustuksesta sekä Business Finlandin osoittamasta luottamuksesta toimintaamme ja kasvunäkymiimme!

NIY-rahoitus on suunnattu lupaavimmille kansainvälistyville startup-yrityksille, joilla on skaalautuvaa liiketoimintaa. Aiempia NIY-yrityksiä ovat mm. peliyhtiö Supercell ja SaaS-yritys Vainu.

WheelQ:n osalta rahoitus on kohdistettu syksyllä 2018 käynnistettyyn Ruotsin-laajentumiseen. Asiakkaidemme kokemukset Suomessa ovat osoittaneet, että tuotteemme toimii ja luo aitoa lisäarvoa. Hyvien kokemusten ja voimakkaan kasvun myötä olemme käynnistäneet toiminnan myös Tukholmassa, jonne on jo avattu WheelQ:n toimipiste ensimmäisine työntekijöineen.

Ulkomaille laajentumisen kautta saamme arvokasta tietoa yritysten tarpeista myös kansainvälisessä kilpailukentässä, ja voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi. Tästä hyötyvät pitkällä tähtäimellä myös kotimaiset asiakkaamme.

Rahoituksen määrä on kolmen vuoden aikana yhteensä enintään 1,25 miljoonaa euroa. Lisätietoa NIY-rahoituksesta löytyy Business Finlandin sivuilta.


WheelQ on ohjelmistopalvelu, joka on erikoistunut asiakkaiden ostopäätösten analysointiin ja niihin vaikuttamiseen. Muodostamme tunteiden, motiivien ja muun ”pehmeän” datan analysoinnin kautta konkreettisia toimenpiteitä ja käytäntöjä yrityksen myynnin ja asiakaspidon parantamiseksi. Palvelun taustalla on maailman edistyksellisintä koneoppimis- ja tekoälyteknologiaa.

WheelQ on helppokäyttöinen pilvipohjainen palvelu, joka motivoi yrityksen koko henkilöstöä mahdollistamalla paremman suoriutumisen kaikissa asiakastilanteissa. Asiakkaamme ovat pääasiassa suuria B2B- ja B2C-yrityksiä, joilla on toiminnassaan runsaasti asiakaskohtaamisia.